Rekrytering

Next u är ett rekryteringsföretag med säte i Stockholm. Next u kombinerar traditionell rekrytering i Stockholm med digitala metoder. Det innebär bland annat att vi kompletterar traditionella platsannonser med videopresentationer ifrån arbetsplatsen. Syftet är att kandidaten ska få en bättre bild av jobbet hen söker men också få höra chefen berätta om gruppen samt se hur det ser ut på kontoret. För det rekryterande bolaget är det en bra möjlighet att nå ut med sitt employer brand på ett bättre sätt under rekryteringsprocessen. Next u är idag det enda rekryteringsföretaget i Stockholm som rekryterar på detta viset. Rekrytering Stockholm kan många gånger skilja sig från resten av Sverige då arbets-marknaden är mer snabbrörlig här.

Att jobba digitalt innebär också mobil rekrytering. Vi har utvecklat en lösning där kandidaten kan fullfölja hela rekryteringsprocessen i mobilen – utan CV eller personligt brev. Man söker jobbet genom att svara på olika tester för att sen komplettera med en egen videopresentation där man besvarar 3 frågor som är specifika för just den tjänsten man söker. Att rekrytera Stockholm innebär att ständigt ha ”örat mot rälsen”, vi behöver kontinuerligt utveckla oss för att tillmötesgå marknadens önskemål och krav. Rekrytering i Stockholm är ett hantverk som kräver erfarenhet, kompetens och ett passionerat intresse för människor. Kombinationen av erfarna rekryterare och teknisk innovation gör Next u till ett av Sveriges mest spännande rekryteringsföretag i Stockholm och övriga landet.

Rekryteringsbranschen i Stockholm och övriga Sverige är i vårt tycke överetablerad, det finns alldeles för många aktörer. Vi tycker att man som köpare av rekrytering Stockholm ska ställa ett antal kontrollfrågor till sitt rekryteringsföretag. Frågor som syftar till att ta reda på var rekryteringsföretaget kommer annonsera, hur man får annonsen att sticka ut ur mängden, hur man jobbar med sociala medier och hur man redovisar statistik över hur många som annonserna de facto når. I dagens digitala landskap krävs det betydligt mer kunskap för att träffa rätt målgrupper med sitt budskap och ska man jobba med rekrytering Stockholm är det ännu viktigare att kunna sin marknad. Det räcker inte med att annonsera i traditionella jobbkanaler och hoppas på kandidater. Som rekryteringsföretag måste man även proaktivt kontakta kandidater och hålla igång dialoger med dem i olika kanaler.

Personalen som jobbar med rekrytering i på Next u, har samtliga många års erfarenhet av rekrytering i Stockholm och övriga norden. De har utbildning som personalvetare, certifiering i olika testverktyg samt har genomfört oerhört många intervjuer. Next u är ett rekryteringsföretag i Stockholm som andas familjär stämning, vi vill vara nära våra kunder och kandidater. Vi jobbar hårt med att inte missa återkoppling till kandidaterna, visst kan vi som alla andra göra misstag, men vi försöker att inte göra om dem.

Har du synpunkter på oss eller vill du veta mer om hur vi rekryterar – hör av dig!

Kontakta oss!

Hör av dig till oss för en pratstund om just dina behov.