För dig som jobbsökande

Våra uppdrag kan vara både bemanning och direktrekrytering. Vid bemanning är du anställd av oss på Next u, men jobbar ute hos ett specifikt företag. Vid direktrekrytering så utför vi processen, men du blir anställd direkt hos företaget.

Att söka jobb via Next u

Hos oss erbjuder vi uppdrag inom både bemanning och direktrekrytering. Vid bemanning är du anställd av oss på Next u, men jobbar ute hos ett specifikt företag. Vid direktrekrytering så utför vi processen, men du blir anställd direkt hos företaget.

Såhär enkelt söker du jobb

Hos oss vill vi att det ska vara enkelt att söka jobb, därför har du möjlighet att göra detta direkt via mobilen. Du behöver inte ladda upp CV och personligt brev, istället svarar du på kompetensbaserade frågor. För vissa tjänster får du göra ett kort personlighetstest och avslutningsvis får du svara på ett par videofrågor. I videodelen är det viktiga för oss att få höra ditt svar och veta vem du är som person, inte att se hur du ser ut. I de flesta webbläsarna har du därför möjlighet att blurra bilden under inspelning.

Steg 1. Svara på kompetensbaserade frågor till tjänsten.

Steg 2. Gör ett legitimerat personlighetstest.

Steg 3. Svara på tre korta videofrågor. Klart!

Vad händer sen?

När du har skickat in din ansökan till oss kommer du få återkoppling antingen via mail eller sms. Vi går igenom alla fullständiga ansökningar och siktar på att återkomma till dig inom ett par dagar om vi anser att du är en passande kandidat. Då kommer du få förslag på tider där det passar för en inledande telefonintervju.

Efter telefonintervju bokas en digital intervju in. Under intervjun kommer du bli ombedd att svara på ett par frågor som spelas in som korta videosvar. Dessa frågor är ställda av din potentiella arbetsgivare, för att de ska få en bättre bild av vem du är. Efter intervjun presenteras du för företaget.

Vad är ditt nästa jobb?

Du kan skicka in din ansökan på några minuter, vart du än är.

Vill du veta mer om rekrytering och bemanning?