Steg 1. Svara på några enkla frågor om dig själv.

Steg 2. Gör vårt personlighetstest.

Steg 3. Spela in en kort videopresentation av dig själv. Klart!

Vad händer sen?

 

När du har skickat in din ansökan till oss kommer du få återkoppling antingen via mail eller sms. Vi går igenom alla fullständiga ansökningar och siktar på att återkomma till dig inom ett par dagar. Om vi anser att du är en passande kandidat så kommer du få förslag på tider där du får komma hit på intervju och träffa en av våra rekryterare.

Under intervjun kan du bli ombedd att spela in korta videosvar på tre frågor ställda av din potentiella arbetsgivare, för att de ska få en bättre bild av vem du är. Det är helt frivilligt att medverka på video. Om du bestämmer dig för att medverka så är det du och vår rekryterare som tillsammans spelar in videon, det brukar i regel endast ta ett par minuter.

Att jobba för Next u

 
Du blir anställd av oss men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Uppdragens längd kan variera, det kan vara ett jobb på heltid, deltid eller ett extrajobb. Det kan gälla ett uppdrag på några veckor, månader eller samma arbetsplats i flera år. Du kan också vara egen företagare som tar ett uppdrag via oss som underkonsult.

Som konsult hos oss är du värdefull, du är ingen anställd i mängden utan en uppskattad person som spelar en viktig roll i vår framgång. Hos oss är det din kompetens, potential och motivation som är viktigast.

Vi erbjuder våra konsulter alltid marknadsmässig lön, pensionsavsättning, nödvändiga försäkringar och anslutning till kollektivavtal i branschorganisationen Almega Bemanningsföretagen. Alla konsulter som är anställda mer än 6 månader hos oss erbjuder vi ett friskvårdsbidrag på upp till 2000 kr per år.

Som konsult har du en regelbunden kontakt med din konsultansvarige som engagerar sig i din karriär. Han eller hon besöker dig på din arbetsplats, har regelbundna utvecklingssamtal och hjälper dig med praktiska frågor som kan uppstå. Du är vår ambassadör och vårt ansikte utåt, tillsammans bygger vi goda relationer med våra kunder och lägger grunden för bra samarbeten.

Vi vill att du ska trivas hos oss på Next u och anordnar regelbundna träffar där vi förenar nytta med nöje. Det kan handla om allt ifrån en trevlig after work till föreläsningar inom olika områden. Som konsult för Next u leder många uppdrag till en tillsvidareanställning hos våra kunder.

Välkommen till Next u!

Vad är ditt nästa jobb?

Du kan skicka in din ansökan på mindre än 7 minuter, vart du än är.

Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer här. ×

×