Bemanning i Stockholm

Next u är ett auktoriserat bemanningsföretag med kontor i Stockholm. Bolaget grundades hösten 2012 och affärsidén var att skapa Sveriges mest digitala bemanningsföretag. Redan från start lanserade bolaget videopresentationer av kandidater och arbetsplatser som tillägg till CV och platsannonser. Hösten 2016 lanseras mobil bemanning med psykologiska tester och videopresentationer, den initiala bemanningen blir i Stockholm. Next u är absolut längst fram bland svenska bemanningsföretag när det kommer till digital utveckling inom bemanning och rekrytering.

Teknisk innovation är inte avgörande för att lyckas med bemanning i Stockholm eller övriga Sverige, däremot kan den digitala bemanningen vara ett konkurrensmedel när det gäller att hitta de bästa kandidaterna för varje uppdrag. Som bemanningsföretag handlar det om att alltid ha nära kontakt med sina konsulter och kunder, en ständig dialog är ett måste. Varje kund har sina unika behov och att matcha rätt person kräver många gånger ett nära samarbete där varje konsultansvarig hos ett bemanningsföretag är en nyckelperson. De konsultansvariga jobbar primärt med bemanning i Stockholm men är alltid nära sin kund oavsett geografiskt läge.

Ett digitalt bemanningsföretag skall alltid tillhandahålla smidiga lösningar, därför kan våra kunder sköta hela processen på mobilen. Bemanning i Stockholm och övriga Sverige är i många fall tidspressat vilket ställer krav på hela processen. Vi ska inte bara hitta rätt personer att bemanna upp i Stockholm utan det gäller även att tillhandahålla den enklaste lösningen för kunden. Videopresentationer av kandidaterna gör att kunden snabbt skapar sig en bättre känsla för de personliga egenskaperna hos kandidaten. Inställning, attityd och engagemang lyser tydligare igenom på en videopresentation än bara ett CV.

De anställda på Next u har lång erfarenhet av bemanning i Stockholm och övriga Sverige vilket ger dig som kund en trygghet. Som anställd på ett bemanningsföretag är det viktigt att veta att varje konsultansvarig har erfarenhet av konsultuthyrning. Många av våra kunder vill anställa över konsulten efter en viss tid och den möjligheten brukar skrivas in i bemanningsavtalet redan från start. Varje år får man som bemanningsföretag ansöka om förnyelse av sin auktorisation. Det är en trygghet för både kund och konsult att veta att Next u är auktoriserade av Almega för bemanning i Stockholm och övriga Sverige.

Next u har bemanning i Stockholm men hyr även ut konsulter i övriga landet. Man bemannar bland annat inom kundservice, administration, ekonomi, inköp, försäljning och marknad och det handlar både om heltidsbemanning och deltidsbemanning. Kunderna finns inom en mängd olika branscher och Next u.s sätt att bemanna videobaserat fungerar i de flesta fall väldigt bra. Många kunder som börjat jobba med videopresentationer säger att det verkligen ger en extra nytta. Att jobba med bemanning i Stockholm och övriga Sverige ställer stora krav på att vara lyhörd för vad kunder och konsulter tycker och feedbacken tar vi på största allvar.

Vill du veta mer om vår bemanning i Stockholm och övriga Sverige – hör av dig!

Kontakta oss!

Hör av dig till oss för en pratstund om just dina behov.

Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer här. ×

×