Bemanning

Next u är ett auktoriserat bemanningsföretag med kontor i Stockholm. Bolaget grundades hösten 2012 och affärsidén var att skapa Sveriges mest digitala bemanningsföretag. Redan från start lanserade bolaget videopresentationer av kandidater och arbetsplatser som tillägg till CV och platsannonser. Next u har bemanning i Stockholm men hyr även ut konsulter i övriga landet. Next u är absolut längst fram bland svenska bemanningsföretag när det kommer till digital utveckling inom bemanning och rekrytering.

Att jobba för Next u

Vi jobbar med bemanning i Stockholm och övriga Sverige. Som konsult blir du anställd av oss men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Att vara anställd som konsult innebär mer flexibilitet. Uppdragens förutsättningar kan variera, det kan vara ett jobb på heltid, deltid eller ett extrajobb. Det kan gälla ett uppdrag på några veckor, månader eller så är du på samma arbetsplats i flera år. Du kan också vara egen företagare som tar ett uppdrag via oss som underkonsult. Vilken typ av konsultuppdrag vi förmedlar framgår tydligt i varje annons så att du alltid vet vad som gäller.

Den stora skillnaden mellan bemanning och direktrekrytering ligger i att det är Next u som tar arbetsgivaransvaret så som löneadministration, utveckling och uppföljning. Vi ser till så att anställningen är korrekt och hos just oss omfattas vi av kollektivavtal med avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension och sjukfrånvaro.

När du får en konsultanställning hos Next u bestämmer du tillsammans med din konsultchef i vilken utsträckning du önskar att Next u är delaktig i din anställning. Vill du ha tät kontakt och kvartalssamtal med din konsultchef eller önskar du bara höra av dig när det dyker upp någon fråga? Vi erbjuder även konsultaktiviteter så som julbord, sommarfester och lunchträffar. Du är vår ambassadör och vårt ansikte utåt, tillsammans bygger vi goda relationer med våra kunder och lägger grunden för bra samarbeten.

Fördelarna som konsult

 

✔  Du har en trygg anställning med bra villkor hos Next u, samtidigt som du kan prova på olika roller och arbetsgivare.

✔  Genom att jobba med flera olika arbetsgivare och kollegor får du snabbt ett bredare nätverk med personer i din bransch.

✔  Möjligheten till en egen karriärcoach – genom din konsultchef får du stöttning och coachning!

Förmåner som konsult hos oss

 

📌  Marknadsmässig lön

📌  Pensionsavsättning

📌  Nödvändiga försäkringar

📌  Anslutning till kollektivavtal i branschorganisationen Almega Bemanningsföretagen

📌  Friskvårdsbidrag och terminalglasögon för alla som varit anställda mer än 6 månader

Kontakta oss!

Hör av dig till oss för en pratstund om just dina behov.