Rekryteringsföretag

Next u är ett rekryteringsföretag i Stockholm som använder sig av videopresentationer inom rekrytering. Det innebär att vi presenterar både arbetsplatser och kandidater via videopresentationer och det är vi unika med bland samtliga rekryteringsföretag i Stockholm. Rekrytering handlar i grund och botten om att matcha människor till jobb Kompetens är en pusselbit men det är också viktigt att personen, gruppen och chefen skall fungera bra ihop.

Varje rekrytering startar med en tydlig kravprofil, att lägga lite extra tid på den brukar betala sig i slutänden. Många rekryteringsföretag i Stockholm snavar på slarv i den inledande fasen. Noggrannhet i början och en gemensam målbild brukar vara nyckeln till en bra rekrytering. Bland samtliga rekryteringsföretag i Stockholm är vi ensamma om att göra en filmad platsannons som komplement till den skriftliga. Filmen har som uppgift att visa upp kollegor, arbetsmiljö och den rekryterande chefen – sådant som en kandidat verkligen undrar över.

Vi är ett av få rekryteringsföretag i Stockholm som jobbar med videopresentationer av kandidater. En videopresentation ger möjlighet för kandidaten att lyfta fram sina personliga egenskaper på ett bättre sätt. Som potentiell köpare av rekryteringstjänster vill man gärna hitta ett sätt att träffa färre men mer träffande kandidater och där blir videopresentationen överlägsen ett traditionellt CV. Att rekrytera in medarbetare med både rätt kompetens och attityd är drömmen för de flesta arbetsgivare och där kommer vår metodik in på ett bra sätt.

Kontakta oss!

Hör av dig till oss för en pratstund om just dina behov.