Rekrytering och bemanning via Next u

2012 grundades det auktoriserade rekryterings- och bemanningsföretaget Next u med affärsidén att vara Sveriges mest digitala bemanningsföretag. Redan från start lanserade bolaget videopresentationer av kandidater och filmade arbetsplatser. Hösten 2019 lanserade systerbolaget Higher ett mobilt rekryteringsverktyg med psykologiska tester och videopresentationer. Kombinationen gör att Next u är absolut längst fram bland svenska rekryterings- och bemanningsföretag när det kommer till digital utveckling.

Med videopresentationer av kandidaterna kan kunden snabbt skapa sig en bättre känsla för de personliga egenskaperna hos kandidaten. Inställning, attityd och engagemang lyser tydligare igenom på en videopresentation än bara ett CV.

Ett digitalt bemanningsföretag skall alltid tillhandahålla smidiga lösningar, därför kan våra kunder sköta hela processen på mobilen. De kandidater som våra rekryterare väljer att presentera vidare för kunderna läggs upp i vår kandidatportal. Portalen kommer våra kunder åt såväl via dator som via telefonen. De kandidater som våra kunder önskar ta vidare i processen kan smidigt bokas in för vidare intervjuer direkt i portalen.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa just er? Hör av dig!

Bemanning

Ett digitalt bemanningsföretag skall alltid tillhandahålla smidiga lösningar, därför kan våra kunder sköta hela processen på mobilen.

Vi ska inte bara hitta rätt personer att bemanna med utan  även att vi tillhandahåller den enklaste lösningen för er som kund. Videopresentationer av kandidaterna hjälper er att snabbt skapa en bättre känsla för de personliga egenskaperna hos kandidaten. Inställning, attityd och engagemang lyser tydligare igenom på en videopresentation än bara ett CV.

Läs mer om bemanning här!

Hyrköp

Hyrköp är en del av en bemanningstjänst. Det innebär att ni först hyr en konsult och efter det fattar ert rekryteringsbeslut. Next u blir arbetsgivare och ni anställer sedan personen om och när det passar er.

Att göra felrekryteringar resulterar ofta i en väldigt kostsam historia. Därför tar vi som bemanningsföretag ansvar för att ersätta konsulten om något oförutsett sker under hysköpsperioden.

Läs mer om bemanning här!

Rekrytering

Next u kombinerar traditionell rekrytering i Stockholm med digitala metoder. Det innebär bland annat att vi kompletterar traditionella platsannonser med videopresentationer ifrån arbetsplatsen. Syftet är att kandidaten ska få en bättre bild av jobbet hen söker men också få höra chefen berätta om gruppen samt se hur det ser ut på kontoret. För det rekryterande bolaget är det en bra möjlighet att nå ut med sitt employer brand på ett bättre sätt under rekryteringsprocessen.

Läs mer om rekrytering här!
Vården.se logo