Bemanningsföretag i Stockholm

Next u är ett bemanningsföretag i Stockholm som jobbar videobaserat. Det innebär att vi under en bemanning presenterar både kandidater och arbetsplatser med videopresentationer. Bland bemanningsföretagen i Stockholm är vi unika med att använda oss fullt ut av videopresentationer och syftet är enkelt – det är människor som ska bli kollegor med andra människor och videopresentationer är ett betydligt bättre verktyg att synliggöra detta. Att ligga i framkant med digital bemanning är viktigt. De allra flesta kunder uppskattar dessutom att få ta del av en videopresentation, många gånger är ett CV vilseledande. Vi vill verkligen lyfta fram personen för att kunden redan i första skedet ska få en bättre bild av vem som söker tjänsten och samtidigt har vi lärt oss att det sparar tid för kunden genom att man behöver träffa färre personer.

Att välja bemanningsföretag i Stockholm kan många gånger vara svårt. Marknaden erbjuder en mängd olika bemanningsföretag och det är viktigt att välja med omsorg. Att välja bemanningsföretag som får ert varumärke att framstå spännande och attraktivt för att locka rätt kandidater är avgörande. Next u har lång erfarenhet av att synliggöra företag med videopresentationer, det skapar ett högre engagemang hos ansökande kandidater. För oss som leverantör av bemanningstjänster är det av yttersta vikt att våra kandidater alltid är engagerade och har rätt attityd.

När man ska hyra in konsulter från ett bemanningsföretag är det viktigt att vara tydlig med vilka förväntningar man har på konsulterna. De ska både ha rätt kompetens men även en personlighet som fungerar ihop med övriga på företaget. Vårt sätt att presentera kandidater med videopresentationer gör det betydligt enklare att fatta beslut vilka man vill hyra in. Som digitalt bemanningsföretag är det viktigt att vara snabbfotad och kreativ för att hitta rätt personer, på Next u har vi under lång tid arbetat med sociala medier som en kanal att nå kandidater snabbt och träffsäkert. Många gånger vill man som kund ha en snabb leverans och då är det viktigt att vi som bemanningsföretag verkligen har bra och upparbetade kanaler. Vi har under lång tid jobbat med att skapa bra kanaler för att snabbt kunna få fram duktiga bemanningskonsulter.

Next u är ett bemanningsföretag som främst verkar i Stockholm men hyr även ut personal i andra delar av Sverige. Vi hyr främst ut personal inom kundservice, ekonomi, inköp, administration och försäljning, men är flexibla när kunderna frågar. Vi har över 30 års samlad erfarenhet av att jobba med bemanning och vi jobbar alltid skräddarsytt med varje kund. När det handlar om människor är det svårt att hitta en patentlösning – varje kund har sina specifika önskemål och det är viktigt att jobba utifrån de önskemålen.

När man hyr in konsulter kan det ofta finnas en intention att i slutänden anställa dem själv. Vi kan erbjuda hyrköpslösningar som innebär att man efter en förutbestämd tid har en option att anställa över dem till det egna bolaget. För många kan det vara skönt att ha en flexibel lösning avseende personal och då blir bemanning en bra lösning.

Next u är ett av ALMEGA auktoriserat bemanningsföretag vilket innebär att vi följer samtliga gällande kollektivavtal. Våra konsulter är oftast knutna till ett specifikt uppdrag hos en kund men vid deltidsbemanning kan det hända att man jobbar hos flera företag. Att agera som bemanningsföretag innebär ett stort ansvar och som köpare av bemanningstjänster ska man vara noga med vilken partner man väljer.

För mer info är det bara att kontakta oss, antingen via formuläret eller maila direkt till info@nextu.se.

Kontakta oss!

Hör av dig till oss för en pratstund om just dina behov.

Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer här. ×

×