Talentpool

Talentpool jobbsökande
Talentpool är ett helt nytt sätt att söka jobb. En av de största utmaningarna som jobbsökande är att nå genom bruset av ansökningar. Talentpool ger dig möjligheten att bli 1 av 10 utvalda kandidater som exklusivt kommer synas som toppkandidat för jobb hos ett antal av Sveriges mest spännande företag. För att bli utvald till Talentpool krävs att du först klarar av ett test. Uppnår du bra testresultat kommer du att bli kallad till intervju och eventuell videopresentation, därefter tar vi över stafettpinnen och försöker att hjälpa dig ut i arbete. Jobbet kommer att börja som ett bemanningsuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Next u och jobba som konsult åt ett företag. Ambitionen är att varje konsultuppdrag ska övergå i en tillsvidareanställning hos kunden.

Talentpool företag
Talentpool är precis som det låter – en pool med talangfulla kandidater som redan är testade, intervjuade och filmade. Talentpool är en bemanningstjänst där företaget som abonnerar på tjänsten har tillgång till kandidaternas videopresentationer, CV och personliga brev. Man kan boka in intervjuer direkt via en kalenderfunktion, detta spar tid. Poolen uppdateras löpande för att varje kandidat ska vara aktuell. Nu slipper du platsannonsera, kontakta bemanningsföretag eller leta i nätverk, Talentpool gör det möjligt för dig att hitta rätt person redan idag.

Logga in
I Talentpoolen kan du bläddra bland våra kandidater, läsa deras CV:n, personliga brev och boka en tid med dem för ett möte. Hör av dig till oss om att få tillgång till vår Talentpool.