Talentpool

Talentpool för dig som kandidat

Hos Talentpool möts du av ett helt nytt sätt att söka jobb! Du blir inte bedömd utifrån ett CV eller din bakgrund – utan för den Du är, vad Du kan och vad Du vill!

Talentpool är ett unik konsulttjänst inom tjänstemannasektorn med en vision att matcha duktiga talanger med spännande företag. Vi gör helt enkelt arbetet – Du är talangen!

Du ansöker lätt via vår mobila lösning eller på hemsidan för att sen kvalificeras vidare via våra tester till en intervju. Efter intervjun får Du spela in en kort videopresentation hos oss och direkt ges möjligheten att visa vem Du är!

När Du sen är en del av Talentpool presenteras Du för några av Sveriges mest spännande företag. Våra uppdragsgivare finns inom många olika branscher men det som förenar alla är att dem är attraktiva arbetsgivare. För att måna om en trygg och säker arbetsmiljö är vi anslutna till kollektivavtal och sätter Dig som kandidat först. Ambitionen är att varje konsultuppdrag ska övergå i en tillsvidareanställning hos företaget.

Är du en talang!? Gå med i Talentpool!

Talentpool för er som företag
Talentpool är precis som det låter – en pool med talangfulla kandidater som redan är screenade, testade, intervjuade, filmade och redo att arbeta för Er. Talentpool är en unik konsulttjjänst där Ni som företag ges möjligheten att matcha Era behov med talangens profil och direkt få en introduktion av vem kandidaten är.

Boka Era intervjuer enkelt via en kalenderfunktion och spara tid genom att slippa annonser kontakta bemanningsföretag eller leta i nätverk. Talentpool gör det möjligt för Er att hitta rätt person redan idag!

Logga in
I Talentpoolen kan du bläddra bland våra kandidater, se deras videopresentationer, läsa deras CV:n, personliga brev och boka en tid med dem för ett möte. Hör av dig till oss om att få tillgång till vår Talentpool.